EOS Group is an international expert in receivables management.

De juiste keuze voor banken en financiële instellingen

Expertise waarop u kunt vertrouwen.

EOS Aremas Belgium is ontstaan uit een joint venture tussen Alpha Credit (BNP Paribas Fortis) en de internationale EOS Group (een bedrijf van de Otto-groep). Als onderdeel van twee kapitaalkrachtige groepen profiteren we van de financiële draagkracht van onze moedermaatschappijen en van een breed internationaal netwerk.  Hierdoor zijn we snel uitgegroeid tot een leidinggevende speler op het gebied van de aankoop en het beheer van vorderingen in de financiële sector, met een sterke focus op bankschulden voor zowel particulieren als bedrijven.

Klinkt goed? Contacteer ons.

Slimme oplossingen voor kredietbeheer

  • Als u liever eigenaar wil blijven van uw openstaande vorderingen, dan is een op commissie gebaseerde oplossing voor u de juiste keuze.  Geen resultaat, geen vergoeding, u betaalt bij ons alleen een commissie op succesvol geïnde vorderingen. Uw B2C- en B2B-klanten zullen door ons met respect benaderd worden, via een op maat gemaakt incassoproces.  Neem contact met ons op om uw scenario uit te werken.

  • We hebben meer dan twintig jaar ervaring in de aankoop van openstaande vorderingen bij financiële instellingen. Verkoop uw openstaande vorderingen aan ons, dit is voor u de snelste en eenvoudigste oplossing om uw cashflow te bevorderen. U profiteert van onmiddellijke liquiditeit en een gezonde balans : wij bieden u een goede prijs voor uw nieuwe en afgeschreven portefeuilles. Neem contact met ons op om te praten over een op maat gemaakte offerte voor uw eenmalige of regelmatige verkoop van openstaande vorderingen.

  • EOS is een sterk merk met een solide reputatie over de hele wereld. Uw internationale openstaande vorderingen worden behandeld in het land van herkomst van de debiteur dankzij ons EOS “Cross Border”-platform. De communicatie naar u toe blijft in handen van EOS Aremas Belgium. Neem contact met ons op   om meer te weten te komen over onze incassodiensten in het buitenland.

Zend ons een bericht. We antwoorden u graag.

Vul de verplichte velden.
Vul de verplichte velden.
Vul de verplichte velden.
Bitte füllen Sie das Pflichtfeld aus.

*verplicht veld