EOS Group is an international expert in receivables management.

Leider in non-bancaire incasso

We optimaliseren uw cash flow.

EOS Contentia is vandaag de onbetwiste leider in het beheren en aankopen van non-bancaire schuldvorderingen. Onze expertise omvat schuldvorderingen uit de gezondheidszorg, de energie-, verzekerings-, e-commerce- en telecommunicatiesector. De vorderingen worden geïnd in naam van de klant, of in eigen naam voor rekening van de klant of worden aangekocht. Gedurende het hele proces vertrouwen we op onze uitgebreide knowhow en de nieuwste technologieën.

Klinkt goed? Contacteer ons

Smart Collection Service

 • Wij besparen u tijd en geld. Het toevertrouwen van de verantwoordelijkheid voor uw incasso aan EOS bespaart u tijd en geld en geeft u gemoedsrust. Via alle mogelijke kanalen contacteren we niet-betalende klanten, zowel B2B als B2C. En we werken tactvol en professioneel zodat positieve relaties met uw klanten behouden blijven. We werken samen een scenario uit zodat we uw klanten behandelen zoals u dat wenst. Vervolgens gebruiken we al onze vaardigheden en ervaringen om de betalingsachterstand weg te werken.

 • Incasso is het hart van onze business, het is iets waar we in uitblinken. Wij hebben de mensen, de technologie en de strategie om het maximale uit uw onbetaalde facturen te halen. We zijn gespecialiseerd in minnelijke vorderingen in heel wat sectoren over heel België. Energie, verzekeringen, de medisch sector, e-commerce, de publieke sector... en dit zowel voor B2B als voor B2C. We geven voorrang aan minnelijke schikkingen boven gerechtelijke vervolging aangezien dit qua kostenefficiëntie voordeliger is in België.

  We kunnen echter ook een beroep doen op professionele derde partijen met wie we aan juridische incasso's werken als dat nodig is of als onze partners hierom vragen.

 • EOS Contentia heeft de voorbije jaren leidinggevende ervaring opgebouwd in het aankopen van portefeuilles, zowel voor eenmalige aankopen als voor aankopen op regelmatige basis. Onze kennis geeft ons voorsprong op onze concurrenten, omdat het proces van het verkopen van portefeuilles vanuit het oogpunt van verkopers een veeleisend en complex proces is. EOS Contentia begeleidt de verschillende verkopers in dit proces en zorgt voor een aangename ervaring voor alle partijen, dankzij vlotte procedures en duidelijke contractuele rechten en verplichtingen.

 • EOS Contentia kan als dochteronderneming van EOS gebruik maken van het EOS Cross Border-platform om ervoor te zorgen dat uw onbetaalde internationale facturen zeer efficiënt worden behandeld in het land van oorsprong van de debiteur. Voor onze partners is het belangrijk te weten dat over elk internationaal dossier gecommuniceerd wordt met EOS Contentia, dat zal optreden als aanspreekpunt.

 • Martine T’Jampens
  Managing Director van EOS Contentia

  Contacteer ons

 • Yves Van Nieuwenburg
  Commercial Manager of EOS Contentia

  Contacteer ons

Vul de verplichte velden.
Vul de verplichte velden.
Vul de verplichte velden.
Bitte füllen Sie das Pflichtfeld aus.

*verplicht veld