Be a part of the EOS Group and create your future with us.

Start uw carrière. Ga voor meer dan een job.

Samen aan de toekomst bouwen.

We willen werken aan een betere toekomst. We willen een wereld zonder schulden creëren. Dat is ons doel. Dat is wat ons elke dag opnieuw motiveert. En we zijn altijd op zoek naar de beste talenten die debiteuren helpen bij het betalen van hun schulden, rekening houdend met hun noden.  Van operationele consultants tot creatieve ingenieurs, van strategen tot scrum masters, van financiële experts tot callcenter-experts. Denkers, ontwerpers, vernieuwers: welkom. Alleen samen kunnen we zorgen voor een wereld zonder schulden.

Sluit je aan bij EOS Aremas!

2 openstaande vacatures voor open geesten

Functieomschrijving
Bedrijf
Locatie
Toon meer

Sluit je aan bij EOS Contentia!

Scientists building robots

Voor een wereld zonder schulden.

Wat motiveert ons? Elke dag gaan er wereldwijd meer dan 7000 werknemers aan de slag. Waarom?  Het antwoord is:  Voor een wereld zonder schulden. Het is ons doel, het is onze missie, het maakt deel uit van onze filosofie.  Het zit in het DNA en in het hart van EOS.

Onze waarden

  • For a debt-free world

    We zijn ondernemers die ondernemen voor mensen.

    Wij werken samen met hart en ziel aan een wereld zonder schulden. Hier bij EOS. En over de hele wereld. We begrijpen de noden van de mensen en de noden van het bedrijfsleven. We gebruiken deze expertise om geschikte oplossingen te vinden voor iedereen.

  • Feel our hearbeat: EOS’ mission. Trust, walk your talk, love to learn, strive for excellence, embrace change, share your knowledge and be courageous

    Onze hartslag

    We hebben zeven krachtige principes die iedereen bij EOS leiden: onze hartslag. We hebben deze principes samen opgesteld omdat we samen willen werken. Vandaag en in de toekomst