Cookieverklaring EOS CONTENTIA BELGIUM

Laatst bijgewerkt: 01/03/2021

1. Naam en contactgegevens van de verwerkingsverantwoordelijke.

Deze Cookieverklaring is van toepassing op gegevens die verwerkt worden door:

EOS Contentia Belgium SA/NV, met maatschappelijke zetel te:

FUTUR X CENTER
Industrielaan 54 K
7700 Mouscron
BELGIË
Telefoon: +32 56 39 17 11

Managing Director: Martine T’Jampens

Ondernemingsnummer/BTW/MAE 
BE 0454.609.009
VAT – BE 454.609.009
 

2. De functionaris voor de gegevensbescherming

EOS-Contentia heeft een Data Protection Officer (DPO) of Gegevensbeschermingsfunctionaris aangesteld:

E-mail: Privacy@eos-contentia.be
Postadres: Industriëlaan 54K, 7700 Moeskroen/Mouscron,  België

Indien u na het lezen van deze Cookieverklaring verdere vragen of opmerkingen heeft met betrekking tot de verzameling en verwerking van uw persoonsgegevens, kan u contact opnemen met onze DPO.

Wij stellen alles in het werk om op een zorgvuldige en legitieme manier om te gaan met uw Persoonsgegevens in overeenstemming met de toepasselijke regelgeving. Indien u desalniettemin van oordeel bent dat uw rechten geschonden zouden zijn en u binnen onze onderneming voor uw bezorgdheden geen gehoor zou vinden, staat het u vrij een klacht in te dienen bij de:

Gegevensbeschermingsautoriteit
Drukpersstraat 35, 1000 Brussel
+32 (0)2 274 48 00
+32 (0)2 274 48 35
contact@apd-gba.be

Daar kan u ook terecht voor alle algemene vragen in verband met de verwerking en bescherming van Persoonsgegevens.

U kan zich bijkomend richten tot een rechtbank wanneer u meent dat u schade zou lijden als gevolg van de verwerking van uw Persoonsgegevens.

3. Toepassingsgebied

EOS Consentia SA/NV gebruikt cookies en soortgelijke hulpmiddelen op de EOS Consentia-Site (de "Site") om de inhoud en de weergave van de Site te verbeteren. Lees deze verklaring zorgvuldig door voor meer informatie over de informatie die wij verzamelen door middel van cookies wanneer u deze Site gebruikt. U wordt geadviseerd om ook de privacyverklaring van EOS CONTENTIA BELGIUM SA/NV te lezen om te begrijpen hoe EOS CONTENTIA BELGIUM SA/NV anders uw persoonsgegevens en persoonlijk identificeerbare informatie die door EOS CONTENTIA BELGIUM SA/NV is verkregen bij het gebruik van deze Site, zal verzamelen, overdragen, openbaar maken, verwerken en gebruiken. De privacyverklaring van EOS CONTENTIA BELGIUM SA/NV is te vinden op:

Privacyverklaring

Deze Cookieverklaring kan worden gewijzigd indien vereist door onze diensten of de toepasselijke wetgeving. Onze online diensten zijn bijvoorbeeld een dynamische en innovatieve omgeving. Dit betekent dat we voortdurend op zoek zijn naar een betere website-ervaring en service op maat van uw behoeften. Het is mogelijk dat er nieuwe toepassingen komen waarin we uw gegevens verzamelen of op een andere manier willen gebruiken. Natuurlijk laten we u weten wanneer er belangrijke veranderingen zijn en vragen we uw toestemming als dat nodig is.

4. Wat zijn Cookies

"Cookies" zijn kleine tekstbestanden of stukjes informatie die op uw computer of mobiele apparaat kunnen worden geplaatst wanneer u een Site bezoekt. Dit tekstbestand slaat informatie op die door de Site kan worden gelezen wanneer deze op een later tijdstip opnieuw wordt bezocht. Cookies kunnen worden geïnstalleerd door de server van de Site die u bezoekt of door partners van die Site. De server van een Site kan alleen de cookies lezen die hij zelf heeft geïnstalleerd en heeft geen toegang tot andere informatie die op uw computer of mobiele apparaat te vinden is. Cookies worden opgeslagen in de map van uw browser op uw computer of mobiele apparaat. Cookies maken de interactie tussen de bezoeker en de Site over het algemeen sneller en gemakkelijker en helpen de bezoeker te navigeren tussen de verschillende onderdelen van een Site. Sommige van deze cookies zijn nodig omdat de Site anders niet goed kan functioneren. Andere cookies zijn handig voor de bezoeker: ze onthouden uw gebruikersnaam op een veilige manier, evenals bijvoorbeeld uw taalvoorkeuren. Cookies betekenen dat u niet telkens dezelfde informatie hoeft in te vullen als u een Site bezoekt.

EOS CONTENTIA BELGIUM SA/NV maakt ook gebruik van soortgelijke bestanden of technologieën zoals local storage, lokaal gedeelde objecten of flash cookies die op uw computer of mobiele apparaat kunnen worden opgeslagen.

EOS CONTENTIA BELGIUM SA/NV gebruikt de term "cookies" in deze verklaring om te verwijzen naar alle bestanden die op deze manier informatie verzamelen. De cookies verzamelen echter geen informatie waarmee u kunt worden geïdentificeerd en zullen in plaats daarvan meer algemene informatie verzamelen.

Waar komen de cookies vandaan?

Op basis van de herkomst van de cookies maken we een onderscheid tussen eerste partij cookies en cookies van derden.

Eerste partij cookies

First-party cookies zijn directe cookies die we zelf beheren. Ze zijn specifiek voor de bezochte of gebruikte site of online dienst. Het is de online dienst of site die de cookies creëert en plaatst om goed te kunnen functioneren, bijvoorbeeld door deze te bezoeken (bijvoorbeeld cookies geplaatst door My EOS Consentia).

Cookies van derden

Cookies van derden zijn cookies die worden beheerd of geplaatst door een derde partij, ingesteld door een ander domein dan dat van de bezochte site zelf,… Cookies van derden zorgen er dus voor dat bepaalde gegevens naar derden worden gestuurd door uw bezoek of gebruik van een site of online dienst. Dit zijn bijvoorbeeld sociale media cookies of cookies van adverteerders, die ervoor zorgen dat u advertenties te zien krijgt. Hoewel we deze cookies niet zelf beheren of plaatsen, doen we ons uiterste best om de plaatsing van deze cookies door derden via onze platforms zo gecontroleerd mogelijk te laten verlopen.  

Men kan ook een onderscheid maken tussen cookies die zichzelf direct na een sessie verwijderen en cookies die na verloop van tijd verlopen.

Sessiecookies

Cookies aangemaakt en actief tijdens een browsersessie. Een browsersessie start wanneer u het browservenster opent en eindigt wanneer u het browservenster sluit. Sessiecookies worden tijdelijk aangemaakt. Zodra u de browser sluit, worden alle sessiecookies verwijderd.

Permanente cookies

Cookies die op uw computer of mobiele apparaat blijven staan totdat u ze handmatig verwijdert of totdat ze verlopen zijn.

Welke types cookies bestaan er?

Noodzakelijke cookies

Sommige cookies zijn essentieel voor de werking van een site. Deze cookies zijn onmisbaar voor het bezoeken van een site en het gebruik van bepaalde delen van de site. Zo kunt u bijvoorbeeld navigeren tussen de verschillende onderdelen van de site en formulieren invullen. Sommige cookies stellen ons bijvoorbeeld in staat om geregistreerde gebruikers te identificeren en ervoor te zorgen dat zij toegang hebben tot hun gebruikersaccounts of gebruik kunnen maken van andere diensten waar u om heeft gevraagd, zoals winkelmandjes of e-billing. Zonder deze cookies kunnen deze diensten niet worden geleverd.

Voor het gebruik van deze cookies is geen toestemming nodig en ze kunnen niet worden uitgeschakeld.

Functionele cookies

Functionele cookies zijn cookies die het werken op een site vergemakkelijken, aangenamer maken voor bezoekers en ervoor zorgen dat u een meer gepersonaliseerde browse-ervaring heeft. Deze cookies kunnen bijvoorbeeld uw voorkeuren, taalkeuze en klantsegment onthouden en zorgen voor verbeterde, meer persoonlijke functies. Cookies besparen u bijvoorbeeld de moeite om uw gebruikersnaam in te typen elke keer dat u uw gebruikersaccount opent.

Voor het gebruik van deze cookies is geen toestemming nodig en ze kunnen niet worden uitgeschakeld.

Prestatiecookies

Prestatiecookies worden gebruikt om informatie te verkrijgen over het gebruik van een site door bezoekers, bijvoorbeeld welke pagina's u bezoekt en of u fouten ondervindt, om de inhoud van de site te verbeteren, deze aan te passen aan de wensen van de bezoekers en ze gebruiksvriendelijker te maken. Prestatiecookies worden ook wel statistische cookies genoemd. Ze verzamelen algemene informatie over hoe online diensten worden gebruikt. Er kunnen statistische analyses gemaakt worden van de informatie die op deze manier wordt verkregen.

Deze cookies verzamelen geen informatie die u kan identificeren.

Reclamecookies

Reclamecookies volgen uw surfgedrag op een site om uw gebruikersprofiel op te bouwen. Dit profiel wordt dan gebruikt om u advertenties te tonen die overeenkomen met uw persoonlijke interesses. Reclamecookies kunnen alleen gegevens verzamelen die u iets vertellen over uw gebruik van een site.

Cookies voor remarketing - Op basis van de pagina's die u op een site bezoekt, kan een overzicht worden bijgehouden van de producten of diensten waarin u mogelijk geïnteresseerd bent. Door middel van deze cookies en met tools van een advertentienetwerk  kan men u advertenties tonen op andere sites die deel uitmaken van dat advertentienetwerk voor producten en diensten waarin u wellicht geïnteresseerd bent. Deze techniek wordt "remarketing" genoemd.

Deze cookies bevatten geen persoonlijke gegevens.

Aanbevelingscookies

Aanbevelingscookies - net als reclamecookies - volgen uw surfgedrag om uw gebruikersprofiel aan te maken. Dat profiel wordt dan gebruikt om u een online ervaring te geven die past bij uw interesses. Deze cookies vertellen ons iets over uw gebruik van onze online diensten, zodat meer gerichte aanbevelingen en suggesties kunnen gedaan worden. Bovendien zorgen deze cookies ervoor dat de informatie die u al heeft bekeken niet opnieuw als suggestie verschijnt.

Sociale media cookies

Sociale media cookies worden gebruikt om de integratie van sociale netwerksites mogelijk te maken. Deze online diensten kunnen ingebedde elementen van derden bevatten. Dit kan content zijn die bij een andere partij is opgeslagen, maar die wordt weergegeven op, in of via online diensten. Voorbeelden van deze sociale media zijn Facebook, Google+, YouTube, LinkedIn en Twitter. Deze derden kunnen cookies op online diensten plaatsen om gegevens te verzamelen. Voor meer informatie over deze cookies verwijzen wij u graag naar de verklaringen die deze derden op hun eigen site geven. Houd er rekening mee dat deze verklaringen van tijd tot tijd kunnen veranderen.

Hoelang gaan de cookies mee?

Op basis van het bestaan van cookies maken we een onderscheid tussen tijdelijke en permanente cookies.

Tijdelijke cookies worden tijdelijk opgeslagen in uw browser of (mobiele) applicatie. Dit betekent dat deze cookies worden verwijderd zodra u uw browser of (mobiele) applicatie sluit.

Permanente cookies blijven op uw computer of mobiele apparaat staan, ook als u uw browser of (mobiele) applicatie heeft afgesloten. Dankzij permanente cookies herkent men u als u een site of (mobiele) applicatie later weer bezoekt. Permanente cookies blijven op uw apparaat totdat een vooraf bepaalde einddatum wordt bereikt, totdat een nieuwe cookie wordt geïnstalleerd of totdat u deze via de instellingen van uw browser, (mobiele) applicatie of mobiele apparaat verwijdert.

Uw toestemming

Uw toestemming is niet nodig voor noodzakelijke en functionele cookies. De gegevens die worden verwerkt via deze cookies dienen voor de vermelde doeleinden ter bescherming van onze legitieme belangen in overeenstemming met artikel 6, lid 1, punt f van de AVG, waaronder de correcte werking van de website.

De gegevens die worden verzameld en verwerkt via voorkeurs-, statistische en marketingcookies—uitsluitend indien u hiervoor toestemming geeft in overeenstemming met artikel 6, lid 1, punt a van de AVG—dienen voor het aanbieden van gepersonaliseerde inhoud, voor statistische doeleinden ter verbetering van de gebruikerservaring en voor marketingdoeleinden. Hiervoor kunt u uw toestemming wijzigen/intrekken door te klikken op ‘Change Cookies settings’ (‘Cookie-instellingen wijzigen’) onderaan de website.

Trek uw toestemming in

U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door de cookies te verwijderen via de instellingen van uw internetbrowser. Voor meer informatie over het verwijderen of blokkeren van cookies verwijzen wij u naar de relevante sectie over het verwijderen en blokkeren van cookies die in deze verklaring wordt beschreven.

Aanvullende nuttige informatie

Voor meer informatie over cookies en online-privacy kwesties kunt u terecht op: http://www.allaboutcookies.org en https://www.youronlinechoices.eu.

Hoe cookies te verwijderen en te blokkeren

U kunt cookies accepteren, weigeren of verwijderen door uw browserinstellingen aan te passen. U kunt uw browserinstellingen aanpassen via het menu "opties" of "voorkeuren" van uw browser. Raadpleeg de "help"-functie van uw internetbrowser voor meer informatie over het aanpassen van uw browserinstellingen. Houd er rekening mee dat als u uw browserinstellingen gebruikt om alle cookies (inclusief essentiële cookies) te blokkeren, u mogelijk niet in staat bent om toegang te krijgen tot de gehele of delen van de Site. Tenzij u de instelling van uw browser zo heeft aangepast dat cookies worden geweigerd, zal ons systeem cookies uitgeven zodra u onze Site bezoekt.

Hoe schakel je cookies uit?

Firefox

  1. Open Firefox.
  2. Klik bovenin het Firefox-venster op de knop "Firefox" en selecteer vervolgens "Opties".
  3. Selecteer het paneel "Privacy"
  4. Stel "Firefox zal:" in op "Gebruik aangepaste instellingen voor de geschiedenis". Schakel de optie "Accepteren van cookies van Sites" uit om cookies uit te schakelen.
  5. Klik op "OK" om de opties te sluiten.

Internet Explorer

  1. Open Internet Explorer.
  2. Klik op de knop "Extra" en klik op "Internet-opties".
  3. Klik op het tabblad "Privacy" en vervolgens op "Instellingen", verplaats de controle naar boven om alle cookies te blokkeren en klik vervolgens op "OK".

Google Chrome

  1. Open Google Chrome.
  2. Klik op het pictogram van de tool.
  3. Selecteer "Instellingen".
  4. Klik onderaan de pagina op "Toon geavanceerde instellingen".
  5. Klik in de sectie "Privacy" op "Inhoudelijke instellingen".
  6. Om de cookies uit te schakelen, selecteert u "Blokkeer de instellingen van de Site van alle gegevens".

Safari

  1. Open Safari.
  2. Kies "Voorkeuren" in de werkbalk en klik op "Privacy" (U vindt de werkbalk die eruit ziet als een versnelling, rechtsboven in het Safari-venster).
  3. In de sectie "Blokkeer cookies" kunt u aangeven of en wanneer Safari cookies van Sites moet accepteren. Om een uitleg van de opties te zien, klikt u op de helpknop (vraagteken)
  4. Als u wilt zien welke Sites cookies op uw computer opslaan, klikt u op Details.

Om de Site van EOS CONTENTIA BELGIUM SA/NV te raadplegen, is het raadzaam om cookies op uw computer, tablet of mobiele telefoon te activeren. Zonder ingeschakelde cookies is het mogelijk dat we geen probleemloos bezoek aan onze Site kunnen garanderen. Indien u toch liever de cookies van EOS CONTENTIA BELGIUM SA/NV beperkt, blokkeert of verwijdert, kunt u uw browserinstellingen beheren zoals hierboven beschreven.

5. Welke Cookies gebruiken we?

Wanneer u onze website eos-globalcollection.com oproept, stuurt de browser die op uw apparaat wordt gebruikt automatisch informatie naar de server van onze website. Deze gegevens worden tijdelijk opgeslagen in een logbestand. De volgende informatie wordt verzameld zonder uw tussenkomst en opgeslagen totdat deze automatisch verwijderd na 3 dagen: 

  • IP-adres ophalen van de computer,
  • datum en tijdstip van toegang,
  • naam en URL van opgehaald bestand,
  • website van waaruit toegang is opgetreden (verwijzer URL),
  • website opgehaald van onze website,
  • de browser van uw computer en eventueel besturingssysteem evenals de naam van uw internet-aanbieder. 

De eerder genoemde gegevens worden door ons verwerkt voor de volgende doeleinden: 

  • om een probleemloze verbinding met de website te garanderen,
  • om te zorgen voor een comfortabel gebruik van onze website,
  • voor het analyseren van de systeemveiligheid, stabiliteit, en
  • voor andere administratieve doeleinden. 

De wettelijke basis voor de verwerking van de gegevens Art. 6(1) Lid 1 (f) van de AVG. Onze legitieme belangen vloeien voort uit de hierboven genoemde doeleinden voor gegevensverzameling. In geen geval gebruiken we de verzamelde gegevens voor profiling of het maken van geautomatiseerde beslissingen over uw persoon. Als u dat doet worden de persoonsgegevens die u via de e-mail verzend opgeslagen. De rechtsgrondslag voor gegevensverwerking met het oog op het leggen van contacten is artikel 6(1)(f) van de AVG. Indien contact wordt opgenomen met het oog op het sluiten van een overeenkomst is een aanvullende rechtsgrondslag voor verwerking Art. (6)(1)(b) van de AVG.

6. Analysetools/tracking

De hieronder opgesomde en door ons gebruikte trackingmaatregelen worden uitgevoerd op basis van Art. 6(1) Lid 1 (f) van de AVG. Wij gebruiken deze trackingmaatregelen om ervoor te zorgen dat onze website ontworpen is volgens de eisen en geoptimaliseerd wordt op een continue basis. We gebruiken de trackingmaatregelen ook om statistieken te verzamelen over het gebruik van onze website en deze te analyseren om ons aanbod voor u te optimaliseren. Deze belangen moeten worden beschouwd als legitiem in de zin van de AVG.

De respectieve doeleinden voor gegevensverwerking en gegevenscategorieën vindt u in de bijbehorende trackingtools in deze sectie.

6.1 Siteimprove Analytics

Deze website maakt gebruik van Siteimprove Analytics, een webanalyse-service die wordt aangeboden door Siteimprove. Siteimprove Analytics gebruikt "cookies", tekstbestandjes die op uw computer worden geplaatst, om EOS Contentia Belgium SA/NV  te helpen analyseren hoe bezoekers de site gebruiken. De door de cookies gegenereerde informatie over het gebruik van de website door de bezoekers wordt door Siteimprove opgeslagen en verwerkt op servers in Denemarken.

IP-adressen worden onomkeerbaar geanonimiseerd voordat gegevens beschikbaar worden gesteld in de Siteimprove Analytics of Intelligence Suite voor EOS.

6.2 Sociale media en YouTube-video's

a. Shariff solution

We gebruiken Shariff-knoppen van sociale netwerken Facebook, Twitter, Google+, LinkedIn en Xing op onze website. De knoppen zijn eenvoudige HTML-koppelingen. De procedure die we gebruiken, past in het kader van de Shariff-oplossing. Met de Shariff-oplossing haalt een script het aantal keren op, bijv. de share-knop op een pagina is aangeklikt: het script neemt hiervoor contact op met het sociale netwerk via de programmeerinterfaces en haalt de nummers op. Geen van uw persoonlijke gegevens worden verzonden in het proces. In plaats van uw IP-adres, wordt alleen het adres van onze server verzonden naar Google, Facebook en Twitter. U worden alleen rechtstreeks aangesloten op Facebook, Google of Twitter als u een actie uitvoert. Voordien kunnen de sociale netwerken geen gegevens over u verzamelen. Zolang u niet klikt op een koppeling om de inhoud te delen blijft u onzichtbaar voor de netwerken. Als u op een koppeling klikt, berust de verplichting tot het verstrekken van informatie over gegevensverzameling en -verwerking niet langer bij ons, maar eerder bij de beheerder van het het sociale netwerk.

b. YouTube filmpjes

Onze website bevat links naar video's van YouTube LLC, 901 Cherry Ave, San Bruno, CA 94066, VS. Als u een website op onze website bezoekt die een dergelijke video bevat, wordt er een directe verbinding tot stand gebracht tussen uw browser en de YouTube-server nadat u de video hebt geactiveerd.

YouTube ontvangt de informatie dat je onze website hebt bezocht met je IP-adres. Als je op de link naar de video klikt, wordt je IP-adres doorgestuurd naar YouTube.

We willen erop wijzen dat we als aanbieder van onze website niet op de hoogte zijn van de inhoud van de verzonden gegevens of van het gebruik ervan door YouTube. Raadpleeg voor meer informatie Deze privacyverklaring van YouTube (https://www.youtube.com/)

6.3 Website Cookies

Noodzakelijke cookies

Naam Java Session Cookie
Aanbieder

Eigenaar van deze website

Doel

Deze cookie wordt gebruikt door de applicatieserver en is essentieel voor de correcte werking van de applicatiesoftware. Hierbij worden geen persoonsgegevens bewaard.

Naam cookie jsessionid

Vervaltermijn cookie

Sessiecookie - verwijderd zodra u uw browser afsluit.

 

Naam cookieconsent_status
Aanbieder Eigenaar van deze website
Doel

Noodzakelijke cookie die uw bevestiging van de cookiebanner bewaart.

Naam cookie cookieconsent_status
Vervaltermijn cookie

30 dagen

Voorkeurscookies

Naam VISITOR
Aanbieder

Eigenaar van deze website

Doel Wij gebruiken deze cookie om gepersonaliseerde inhoud aan te bieden.
Naam cookie VISITOR

Vervaltermijn cookie

Sessiecookie - verwijderd zodra u uw browser afsluit.

 

Naam

NEW_Visitor

Aanbieder Eigenaar van deze website
Doel

Wij gebruiken deze cookie om gepersonaliseerde inhoud aan te bieden.

Naam cookie

new_visitor

Vervaltermijn cookie

1 dag

Cookies statistieken

Naam nmstat
Aanbieder

Siteimprove GmbH

Doel Deze cookie registreert het gebruik van de website door de gebruiker.
Ze verzamelt statistieken over het gebruik van de website, zoals de laatste keer dat de gebruiker de website heeft bezocht.
Deze informatie wordt vervolgens gebruikt om de gebruikerservaring van de website te verbeteren. Deze Siteimprove Analytics-cookie bevat een willekeurig gegenereerd ID dat wordt gebruikt om de browser te detecteren wanneer een gebruiker een pagina leest. De cookie bevat geen persoonsgegevens en wordt alleen gebruikt voor webanalysedoeleinden.
Naam cookie nmstat

Vervaltermijn cookie

Persistent – vervalt na 400 dagen

 

Marketing cookies

Naam

siteimproveses

Aanbieder

Siteimprove GmbH

Doel

Deze cookie wordt uitsluitend gebruikt om de volgorde van de pagina's die een gebruiker bekijkt tijdens een bezoek aan de website te traceren.

Deze informatie kan worden gebruikt om gebruikerstrajecten (User Journeys) samen te stellen en kan gebruikers in staat stellen om sneller relevante informatie te vinden.
Naam cookie

siteimproveses

Vervaltermijn cookie

Sessiecookie - verwijderd zodra u uw browser afsluit.

 

COOKIE-INSTELLINGEN

Wij gebruiken cookies op onze website om u de best mogelijke ervaring te bieden. Het gaat hierbij om cookies die noodzakelijk zijn voor het gebruiken van de website; die uitsluitend worden gebruikt voor anonieme statistieken; die worden gebruikt voor het instellen van voorkeuren; en die worden gebruikt om u gepersonaliseerde inhoud op basis van uw interesses aan te bieden. U kunt zelf beslissen of u het gebruik van cookies voor statistieken, voorkeuren en marketing toestaat. Bovendien kunt u te allen tijde uw toestemming wijzigen/intrekken door te klikken op ‘Change Cookies settings’ (‘Cookie-instellingen wijzigen’) onderaan de website. Meer informatie vindt u in ons Privacybeleid.

Noodzakelijk

Wij gebruiken noodzakelijke cookies. Deze cookies zijn noodzakelijk voor de werking en basisfunctionaliteit van de website. Specifieker gezegd, zorgen zij voor de veiligheidsrelevante functionaliteit van onze website. Hier vindt u meer informatie over de cookies die wij gebruiken.

Voorkeuren

Als u voorkeurscookies toestaat, kunnen wij het eenvoudiger maken om onze website te gebruiken. Als u onze website opnieuw bezoekt om gebruik te maken van onze services, wordt automatisch gedetecteerd dat u ons eerder hebt bezocht, inclusief uw input en instellingen. Zo moet u bijvoorbeeld niet elke keer uw gebruikersgegevens opnieuw invoeren, maar hebt u toegang tot de reeds ingevoerde gegevens wanneer u de website opnieuw bezoekt.
Hier vindt u meer informatie over de cookies die wij gebruiken.

Statistieken

Wij gebruiken statistische cookies om ons aanbod te verbeteren, ons design aan te passen aan de behoeften en onze website voortdurend te optimaliseren.
Hiervoor verzamelen wij geanonimiseerde gegevens voor statistische en analysedoeleinden—bijvoorbeeld voor het bepalen van het websiteverkeer en het gedrag van de gebruikers, alsook voor het aanpassen en verbeteren van de inhoud en ervaring van onze website.
Hier vindt u meer informatie over de cookies die wij gebruiken.

Marketing

Wij gebruiken marketingcookies om u relevante inhoud op basis van uw interesses aan te bieden wanneer u onze website bezoekt.
Hier vindt u meer informatie over de cookies die wij gebruiken.