Over EOS Aremas - EOS in België
Businessman leaning against a parapet in front of an office building and looking into the distance.

EOS Aremas Belgium
De juiste keuze voor banken en financiële instellingen

Expertise waarop u kunt vertrouwen.

EOS Aremas Belgium is ontstaan uit een joint venture tussen Alpha Credit (BNP Paribas Fortis) en de internationale EOS Group. Als onderdeel van twee kapitaalkrachtige groepen profiteren we van de financiële draagkracht en het brede internationale netwerk van onze moedermaatschappijen.  Hierdoor zijn we snel uitgegroeid tot een leidinggevende speler op het gebied van de aankoop en het beheer van vorderingen in de financiële sector, met een sterke focus op bancaire vorderingen op particulieren en bedrijven.

Klinkt goed? 
Contacteer ons.

Incasso van openstaande vorderingen

Verkiest u eigenaar te blijven van uw openstaande vorderingen, dan is een outsourcing van uw invorderingsactiviteiten op commissiebasis voor u de juiste keuze.  U betaalt alleen een commissie op succesvol geïnde vorderingen (geen resultaat - geen vergoeding). Uw B2C- en B2B-klanten zullen door ons met respect benaderd worden, via een op maat gemaakt incassoproces. Neem contact met ons op om uw scenario uit te werken.
Illustation of a woman holding up a coin and a woman standing opposite with a folder.

Aankoop van openstaande vorderingen

EOS Aremas Belgium heeft meer dan twintig jaar ervaring in het aankopen van openstaande vorderingen bij financiële instellingen. Kies voor deze oplossing indien u opzoek bent naar onmiddellijke liquiditeit en een gezonde balans : Na een analyse van uw openstaande vorderingen, kunnen wij u op korte termijn een eerlijke prijs aanbieden voor uw recent opgezegde of afgeschreven portefeuilles. Neem contact met ons op om te praten over een op maat gemaakte offerte voor de aankoop van uw openstaande vorderingen, dit zowel in het kader van een eenmalige verkoop als op regelmatige basis.
Illustation shows two men writing a signature on a contract in a business process.

Invordering internationaal

Wij werken over de grenzen heen, zonder grenzen.

Verschillende talen, juridische systemen en de douane: dat is wat incasso in het buitenland zo uitdagend maakt. Wij maken het makkelijk voor u. EOS werkt over de grenzen heen, zonder grenzen.

We kunnen u helpen op twee manieren: met onze “Cross-border”-oplossing of onze “Shared Services”-oplossing.

Ons IT-platform optimaliseert wereldwijde workflow door het regelen van geautomatiseerde case-overdracht tussen partners over de hele wereld. Het platform verzekert directe, transparante communicatie in realtime in 180 landen over de hele wereld. 
Illustation shows a globe on which points are marked with pins.

EOS Aremas Belgium SA/NV


Serge Bossant

Sales & Business Development Manager van EOS Aremas


Warandeberg 8/4

1000 Bruxelles/BrusselsEOS Aremas Belgium SA/NV

OfficeWarandeberg 8/4

1000 Brussels

Belgium


Telefoon: +32 (0)2 5080 233

Fax: +32 2 5080 380

supportctx@eos-aremas.com


Openingsuren:

Maandag - Vrijdag : 8:15am - 5:00pm

Young black man in a colorful shirt talking with a redhead woman and a man in a white shirt

We koesteren het talent van morgen.

Wij stellen onze medewerkers in staat hun eigen beslissingen te nemen. We moedigen onafhankelijkheid, durf en samenwerking aan. Samen verleggen we grenzen.
Toon meer

Ontwikkel de toekomst.

Waar werken meer dan 6.000 werknemers wereldwijd elke dag aan voor de EOS-Groep?
Toon meer