Betalingen en Opties EOS Contentia - EOS in België
View of a smartphone showing a chatbot.
Illustration of a robot

Een vraag? Tom onze virtuele assistent is 24/7 beschikbaar.Jouw vragen. Onze antwoorden.

Contentia, opgericht in 1995 door de toenmalige 3SUISSES groep om de eigen onbetaalde facturen te innen, was 5 jaar na haar oprichting al in diverse sectoren actief als incassobureau.

In 2016 werden Contentia België en Frankrijk deel van de EOS GROEP, die een wereldwijde erkenning geniet in het invorderen van schulden. De naam veranderde in EOS Contentia NV.

EOS Contentia is vandaag de onbetwiste leider in het beheren en aankopen van non-bancaire schuldvorderingen. Onze expertise omvat schuldvorderingen uit de gezondheidszorg, de energie-, verzekerings-, e-commerce- en telecommunicatiesector. De vorderingen worden geïnd in naam van de klant, of in eigen naam voor rekening van de klant of worden aangekocht. Gedurende het hele proces vertrouwen we op onze uitgebreide knowhow en de nieuwste technologieën.

U kocht iets en betaalde de rekening nog niet of nam krediet op en betaalde niet het openstaande bedrag of de maandelijkse aflossing. Misschien bent u het gewoon vergeten. Onze opdrachtgever heeft ons gevraagd om het verschuldigde bedrag in te vorderen. Daarom staat onze naam op de brief. Maar u vindt de naam van de oorspronkelijke schuldeiser ook in die brief. Kijk het eens na of alles klopt? Wat is de volgende stap? Wij gaan u helpen u uw factuur te betalen. Het enige dat u hoeft te doen is contact opnemen met ons.Samen vinden we een oplossing die voor iedereen gepast is. Ons doel is: een schuldenvrije wereld. En we willen u graag bevrijden van uw schulden.

De snelste en gemakkelijkste manier is de volledige betaling van het verschuldigde bedrag. U kunt uw factuur dan meteen betalen. Of in termijnen. Neem contact op voor een afbetalingsplan dat bij uw situatie past. Samen vinden we een oplossing die voor iedereen gepast is.

Volledige betaling : Pak onze brief, kies het gewenste betaaltype:

Met kaart via onze internetportal of via bankoverschrijving met gestructureerde mededeling

Met verschillende deelbetalingen : neem contact met ons op en houd u dossiernummer bij de hand.

Nee, dat kan niet. Uw oorspronkelijke schuldeiser heeft ons om hulp gevraagd. U vindt hun naam ook nog steeds in onze brief. Maar ze willen dat we de betalingen beheren. Dat is de enige manier om verwarring te vermijden en de zaken eenvoudig te houden. Wij storten de betaling door aan onze opdrachtgever van zodra we ze hebben ontvangen Neem contact met ons op. Bedankt.

Dat is geen goed idee. De meeste mensen betalen omdat het een onbekende en ongemakkelijke situatie is. U hoeft zich geen zorgen te maken. Wij kunnen u hierbij helpen. We hebben het al een miljoen keer gedaan. En we nemen de tijd die u nodig hebt om al uw vragen te beantwoorden. Op een daarvan kunnen we nu antwoorden: wat als u onze aanmaning negeert? Hoe langer het het uitblijven van de betaling, hoe groter de kans dat er bijkomende kosten bijkomen zoals schadebedingen en verwijintresten. u kunt onze brieven, e-mails en oproepen negeren, maar als onze opties opraken, heeft EOS het recht om juridische stappen te ondernemen. En dat betekent dat advocaten erbij betrokken raken. Ze krijgen een titel - dat is zoiets als een vonnis - dat zegt dat je moet betalen, en hoeveel. Alle gerechtskosten worden aan de rekening toegevoegd.

Het goede is dat u dit allemaal kunt vermijden als u onze aanmaning niet negeert. Snel contact opnemen met ons voorkomt juridische stappen en houdt de kosten laag. Neem contact op - we helpen u graag verder.

Laten we beginnen met het slechte nieuws: uiteindelijk betaal je waarschijnlijk meer.

De reden: je hebt een product of dienst van iemand gekocht of verkregen, maar je hebt de rekening niet betaald of kon ze niet betalen. Of misschien ben je het gewoon vergeten. Dat is menselijk. We vergeten allemaal dingen van tijd tot tijd. Daarom heeft die dat bedrijf of die organisatie je opnieuw gevraagd om de rekening te betalen. En dat deed je terug niet. Nu iemand ons om hulp heeft gevraagd, heeft u daarom een ​​herinnering van ons gekregen. En we zullen je nog een paar keer herinneren. Dat is uw kans om de claim te regelen voordat de rechtbank erbij betrokken raakt. Als u dit niet doet, moet u hier rekening mee houden: hoe langer het proces, hoe hoger de kosten. U kunt onze brieven, e-mails en oproepen negeren, maar als onze opties opraken, heeft EOS het recht om juridische stappen te ondernemen. En dat betekent dat advocaten erbij betrokken raken. Ze krijgen een titel - dat is zoiets als een vonnis - dat zegt dat je moet betalen, en hoeveel. Alle gerechtskosten worden aan de rekening toegevoegd.

Laten we eindigen met het goede nieuws: zoals u misschien heeft gemerkt, hebben we veel moeite gedaan om het proces stap voor stap uit te leggen. En we nemen nog meer tijd om met u alle opties telefonisch door te nemen Snel contact met ons voorkomt juridische stappen en houdt de kosten laag. Neem contact op - we helpen u graag verder.

Maakt u zich geen zorgen: we zullen een oplossing vinden. Beloofd. Het is onze taak om u van uw schulden te bevrijden. En we hebben al miljoenen debiteuren geholpen. Niet met one-size-fits-all oplossingen, maar oplossingen op maat. Bijvoorbeeld: als u niet meteen het volledige bedrag kunt betalen, splitsen we het op in termijnen die bij u passen. En hoe klein de eerste aflossing ook is, het is een begin. Een start naar een toekomst die u bevrijdt van uw schuldenlast. Een start die goed aanvoelt en geleidelijk aan beter en beter voelt. Praat gewoon met ons: we zijn echte mensen die u graag helpen. En deze hulp kost u geen cent. Neem gewoon contact op.

Oké, dan heeft onze brief, e-mail of sms je misschien verrast. Sorry daarvoor. We hebben je geschreven omdat je iets van iemand hebt gekocht en de rekening niet hebt betaald. Misschien ben je het gewoon vergeten. Nu heeft de schuldeiser ons gevraagd hierbij te helpen. Daarom staat onze naam op de brief. Maar u vindt de naam van de oorspronkelijke schuldeiser ook in onze brief. Kijk maar eens rustig na Als u zich uw aankoop herinnert, controleer dan uw bankrekening. Misschien is er iets misgegaan met de betaling. Neem dan contact met ons op. We kunnen u door de betalingsopties leiden. Bedankt.

Dat is goed nieuws. Misschien heeft de betaling ons nog niet bereikt, of misschien is er ergens anders iets misgegaan. Sorry daarvoor. Laten we het samen controleren. Neem contact op om ervoor te zorgen dat er geen sprake is van een misverstand. Na deze controle, en als we uw betaling hebben teruggevonden ontvangt u een bevestiging van uw betaling. Dit is het laatste bewijs dat uw schuld is afgeschreven. Dat was alles. Bedankt voor uw hulp en tijd.

Oei. Onze excuses hiervoor. Neem aub. Contact op met ons zodat we kunnen stoppen met betalingsherinneringen te sturen naar uw adres.

Oke. Soms gaat het mis. En dat is lastig voor alle betrokkenen. Laten we samen kijken waar het fout is gegaan. Neem contact op om ons te laten weten dat het verzoek tot betaling niet correct is. Dat is belangrijk omdat we het nu niet weten. En u krijgt anders waarschijnlijk meer onnodige brieven, e-mails of telefoontjes. Aan de andere kant, als de het betalingsverzoek geen vergissing is, kunt u geconfronteerd worden met extra kosten omdat de rechtbank op een gegeven moment betrokken raakt. En dat is ook overbodig. Neem contact op met ons; we zullen de zaak onderzoeken en alles recht zetten. Bedankt.

Ja. We zijn een wereldwijde speler met een lange traditie van dienstverlening, jarenlange ervaring. Blader gewoon door deze site of het web. Of neem contact op zoals u wilt: schrijf een e-mail, bel ons of bezoek onze kantoren. Nou, dat is al het bewijs dat we kunnen aanreiken. Heeft het geholpen? Als u nog steeds niet zeker bent, kan u op de website van de FOD Economie terecht om te raadplegen of wij officieel erkend zijn.

https://economie.fgov.be/nl/themas/financiele-diensten/schuldenlast/incassobureaus

Mogelijk wel, ja. U moet reageren op het sms-bericht van EOS. Hetzelfde geldt voor alle brieven die u hebt ontvangen. Als het sms-bericht een dossiernummer bevat, kunt u dit gebruiken om rechtstreeks in te loggen op onze internetportal en meer te weten te komen over de openstaande schuld. Of neem hier direct contact op.

Zeker. Soms gaat het mis. Sorry daarvoor. Laten we eens kijken wat er mis is gegaan samen. Neem contact op waar u maar wilt: schrijf een e-mail of een brief, bel ons, bezoek onze kantoren of gebruik de terugbelservice. Bedankt.

Hi