EOS Aremas Belgium
De juiste keuze voor banken en financiële instellingen

Expertise waarop u kunt vertrouwen.

EOS Aremas Belgium is ontstaan uit een joint venture tussen Alpha Credit (BNP Paribas Fortis) en de internationale EOS Group. Als onderdeel van twee kapitaalkrachtige groepen profiteren we van de financiële draagkracht en het brede internationale netwerk van onze moedermaatschappijen.  Hierdoor zijn we snel uitgegroeid tot een leidinggevende speler op het gebied van de aankoop en het beheer van vorderingen in de financiële sector, met een sterke focus op bancaire vorderingen op particulieren en bedrijven.

Klinkt goed? Contacteer ons.

Slimme oplossingen voor kredietbeheer

  • Verkiest u eigenaar te blijven van uw openstaande vorderingen, dan is een outsourcing van uw invorderingsactiviteiten op commissiebasis voor u de juiste keuze.  U betaalt alleen een commissie op succesvol geïnde vorderingen (geen resultaat - geen vergoeding). Uw B2C- en B2B-klanten zullen door ons met respect benaderd worden, via een op maat gemaakt incassoproces.  Neem contact met ons op om uw scenario uit te werken.

  • EOS Aremas Belgium heeft meer dan twintig jaar ervaring in het aankopen van openstaande vorderingen bij financiële instellingen. Kies voor deze oplossing indien u opzoek bent naar onmiddellijke liquiditeit en een gezonde balans : Na een analyse van uw openstaande vorderingen, kunnen wij u op korte termijn een eerlijke prijs aanbieden voor uw recent opgezegde of afgeschreven portefeuilles. Neem contact met ons op om te praten over een op maat gemaakte offerte voor de aankoop van uw openstaande vorderingen, dit zowel in het kader van een eenmalige verkoop als op regelmatige basis.

  • Serge Bossant
    Sales & Business Development Manager van EOS Aremas

    Contacteer ons

Meer over carrière
Be a part of the EOS Group and create your future with us.